Friday, March 20, 2015

Disebalik Kisah Kereta AUDI Q5 Milik Hishamuddin.... Tinjau Kisah Rafizi Baru Berusia 37 Tahun Mampu Beli 3 Kereta HONDA, Condo RM1.34 Juta

Siapa kata pemimpin Pembangkang tidak bermewah-mewah...?

Pelik juga menyaksikan ada dikalangan ahli ahli UMNO yang kecoh bagai nak rak apabila juak juak murahan Pakatan Pembangkang sejak pagi semalam spin dokumen pembelian sebuah kereta AUDI Q5 oleh salah seorang Menteri UMNO.

Blogger MIK pernah ungkapkan di penulisan yang lalu, buat mana mana jurucakap UMNO di kedai kedai kopi, coffee house, "keyboard warrior" pro BN gunakanlah sebaik mungkin kaedah menyerang Pakatan Pembangkang dan jangan dok ternganga melopong mendengar serangan mereka... The Best Way To Defend Is To ATTACK!

Untuk respon kepada apa yang juak juak Pembangkang jaja mengenai dokumen pembelian kereta AUDI Q5, kenapa tidak kita juga persoalkan kekayaan dan kemewahan juak juak pimpinan Pembangkang...?


Apakah tidak ada dikalangan pimpinan Pembangkang hidup bermewah mewah...? Blogger MIK sokong penuh persoalan oleh salah seorang Keyboard Warrior UMNO sepertimana anda boleh saksikan dan baca pada imej screen capture diatas.

Janganlah terlalu mudah melatah apabila pimpinan UMNO diserang padahal juak juak pimpinan Pembangkang lebih parah dan mereka juga patut diserang dengan beberapa soalan CEPUMAS seperti yang dibuat oleh Keyboard Warrior ini....

Kupasan seterusnya, di SINI

6 comments:

Anonymous said...

nuar dato sri liwat keluar JEL1 SIAP BUAT RUMAH HAMPIR 6JUTA DI SENGUGUT Apa lu cakap
setan -
beli hisham you layak - go to dustbin ahli2 pr ni
you jadi pm aku hadiah hang ,,,,,, hadiah bukan rasuah

Anonymous said...

Penyakit orang Melayu .. hasad dan dengki.
lain buat la syarat cuma orang miskin papa kedana aje boleh jadi ahli parlimen atau adun kat mesia ni.

Anonymous said...

Raspussy YB Pondan hanya pandai tonggeng depan Nuar Jubor dapat segalanya. Itulah kehebatan spesis2 Pondan jadi jadian beruntung hanya pandai tonggeng dan kemut dapat segalanya. Takde maruah diri, mulut bau najis, kuat menipu, membohong dan menfitnah, itu sebab Nuar Jubor paling sayang Raspussy pus pus.

Anonymous said...

Apa nak di hairankan. Dia kan di bayar hanya semata-mata untuk buat fitnah sana dan fitnah sini.

Anonymous said...

Kalau sipondan nak meroyan berkoyan2 sorang2 diri tak da hal TAPI masalahnya kenapa ramai yang mendengar tanpa sebarang tapisan mengguna akal? Siap dgn menteri2 UMNO pon jadi bodoh duk sok sek sok sek ngumpat H2O akibat togok kencing pondan?!!

Ada akai guna laa, pak menteri kaki dengki oiii..!!

badr hisham said...

Dari comments 1-5..ayat mc dari orang tak pernah belajar.