Monday, March 23, 2015

GERSANG Ditinggal Suami Yang Masuk Penjara..., Ikan Sepat Kering Sanggup Jadi Tukang Kipas Promo FITNAH Gay Boy Di Laman Sosial

Tak habis habis lagi nampaknya usaha gigih kerja jahat juak juak Pembangkang mahu menabur FITNAH terhadap YAB Perdana Menteri Datuk Sri Najib Tun Razak....

Hari ini dilaman sosial, Presiden PKR sendiri, Wan Azizah telah memuat naik gambar serta kenyataan FITNAH Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli. Kenyataan yang bertujuan membuat FITNAH mengenai Jet Peribadi milik kerajaan Malaysia!

KANTOI..! Gambar gambar yang dimuat naik oleh Rafizi dan disambut oleh Wan Azizah sebenarnya gambar yang telah mereka curi dari sebuah laman sesawang yang lain, ini dibuktikan oleh sahabat Blogger The Flying Kick [Klik SINI].7 comments:

Anonymous said...

Bila agaknya DSN ada telor untuk mengambil tindakan undang2 terhadap YB Pondan yg sudah terkenal kepondanan nya. Harap DSN jangan lah jadi pondan, seorang pemimpin yg tegas dan berwibawa adalah pemimpin yg dsegan dan dihormati bukan pemimpin yg diam dan membisu yg dilihat tidak buat apa2 seolah olah fitnah menjadi betul. DSN harus segera ambil tindakan demi maruah dan bukan membisu bacul.

mansor said...

kesian...asal orang UMNo minatnya adalah kelucahan..dari ketuanya sampai kemacai2 kurang sekolahnya...hihihi

Anonymous said...

Setan gondol betul. Tak terfikirkah fitnah itu adalah dosa besar. Seronok ke membuat dosa begitu? Dah tua dah, lebih baik jaga cucu dari merepek dan menabur fitnah.

Anonymous said...

Parti kencing rakyat ni banyak betul nnaib presiden. Mana 1 yg betul2 naib presiden ni. Asal kluar je mmesti rank naib presiden

KZSO said...

Pssst...Rafizi tu seorang haji...tahu tak?

Anonymous said...

Wahai mansor, minat pd kelucahan satu yg mungkin la cuma tak dizahirkan seperti kaum luth modern yg bantai depan belakang. Mungkin tokoh pujaan hati ko boleh insaf sebelum ni namun pencacai seperti ko yg langsung tak nampak sekolah terus menerus menyokong perbuatan songsangnya menyebabkan dia menerima bala tuhan.

Anonymous said...

saman! jangan tak saman