Tuesday, March 24, 2015

Kak Wan Heret Cucu Cucu Ke Mahkamah Syariah Pagi Tadi Untuk Anwar Berlakon Depan Kamera....

Pagi tadi Bapa Peliwat Negara Nombor Satu telah dibawa ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur bagi proses kes Qazaf yang untuk mendakwa Saiful Bukhari kerana menuduh Anwar meliwat tanpa 4 orang saksi.

Apa yang menarik dan berlaku disana adalah kerja kuat Wan Azizah yang mengheret cucu cucunya untuk dijadikan pelakon pelakon tambahan [extras] supaya Anwar boleh menunjukkan aksi aksi Hero Tamilnya!

Modus operandi, akan dirakam seberapa banyak foto foto kemudian disebarkan menerusi laman sosial...  Ini semua sebagai usaha untuk menagih dan mengemis simpati rakyat sekaligus mahu meracuni pemikiran rakyat kunuuuuuuunnya kerajaan BN ini zalim terhadap si peliwat...!

Setelah Blogger MIK meneliti kesemua foto foto berkaitan dengan apa yang berlaku di Mahkamah Syariah pagi tadi, kesimpulannya ada dua perkara penting;
  1. Anwar kelihatan semakin sihat, segak dan badannya nampak berisi. Tidaklah kurus kering tak cukup makan dan tiada kesan kesan gigitan nyamuk sepertimana yang dikompangkan oleh anak anak dan para pencacainya...
  2. Anwar kelihatan sungguh ceria dan tidak ada gambaran hidupnya sengsara kerana dipenjara.
Dengan dua kesimpulan yang diatas itu, eloklah si peliwat ini merengkok dalam penjara dan kepada pencacai pencacai Anwar, hentikanlah segala protes dan demonstrasi haram yang tidak berfaedah itu, buang masa!!


24 comments:

Anonymous said...

DRAMA APA PULAK NI. KALI NI KAK IJAH YG JADI PENGARAHNYA. SEDIH BETUL CERITA NI, ADA NENEK, ADA CUCUK JUGAK. TENTU KALAI DAPAT ANUGERAH DRAMA TERBAIK

Anonymous said...

Eh.. yg admin sibuk pasal. Yg diheret cucu2 K.Wan sendiri, yg dipeluk cium laki K.Wan sendiri bukan macam Rosmah berpeluk bercium selagi ada jantan yg tergamak nak cium dan peluk dia, tak kiralah jantan keparat pun Rosmah berselera cium peluk. Heran sungguh dunia ni dah tak kenal haram halal. Yg haram dibiarkan malah disokong, yg halal malah diumpat keji.

Anonymous said...

Macam ada yang tak kena. Pergi mahkamah Syariah tuntut kes Qazaf ke atas Saiful. Bila nak laksana hudud di Kelantan kenapa bantah?

Anonymous said...

5 tahun penjara .. kalo tetiap minggu masuk court pas tu tangguh .. tangguh ... tangguh banduan kehaper ????
dah ler ... tunggu la sebulan lagi Anwar Jubo nak bebas baru masuk mahkamah

Anonymous said...

Dia semakin hensem, mungkin dpt bnyk supply di dlm so hati banyak senang maa. Tada sapa mau tangkap lg

Anonymous said...

..sihat lagi?!.. ingatkan dah mampos kena denggi.. taqbir!..

Anonymous said...

Muak aku dgn lakunan Anuar Dan keluarga.

ctfza said...

Hairan...

PKR tolak hudud..tapi president n penasihat pohon bicara qazaf di Mahkamah Syariah

Hairan...

Anonymous said...

Dh di penjara ingat cucu.
masa menutuh jubor jantan tkde plak ingat kt cucu.

Anonymous said...

Proses penghakiman dah complete dn Anuwar dh dijatuhi hukum dibawah hukum Takzir atas sabitan pembuktian iaitu Qarinah. Maka Islam amatlah adil dan bukti bahawa video bukan besi atau elemen pembuktian ditong sampahkan hanya kerana ketiadaan 4 saksi..

Anonymous said...

Kak Wan berpelukan, Kak Wan tak rasa geli ke suami main kayu tiga dengan bini Azmin Ali dan pondan2

Anonymous said...

hudud bantah...bab liwat nak lak guna hukum islam?

Anonymous said...

kalau betul lah.. betapa jelik nya wajah penzina dari kaum nabi luth..kalau betul moga allah beri pengajaran kerana banyak musibah dari kebaikan yg di hasil kan dari kehidupan dan nyawa umat tersebut..jika betul lah fitnah moga allah bagi surga firdaus untuk nya..amain..

Anonymous said...

Cerita filem tamil tahu 1990. Ade seorang jejaka "tall dark and hansome" nak cucukan untuk Kak Wan. Tapi Kak Wan kasi "kipas" jejaka "tall dark and hansome" kaw-kaw. Ade betul kah?????

Anonymous said...

Makin sihat? Betul ke dia tak dpt any special treatment kt sg buloh?

orang kelante ore kelante said...

Sepat Kering dengan labu2nya....biaqkan biaqkan... PELIWAT HaramJadah ngan Pelakon NENEK KEBAYAN.kipas 20 Sen + 6% GST

Anonymous said...

Aiii pcya plak dgn qazaf...

Suh SUMPAH QURAN xbrani plak si nuar niii

Anonymous said...

Suruh dia sumpah dulu kata dia tak liwat saiful,dan bawa sekali jam omega nya tuh..

Anonymous said...

Yang engkau ni pun tak kenal halal haram...

Anonymous said...

Bolih percaya ke dgn warden warden penjara..tanggung lah dosa bersubahat dgn peliwat...

Anonymous said...

Yeah, betul tu. Yg haram di sokong, yg halal di keji. Yg liwat tu haram disokong lak. Yg menegahnya di keji. Sy setuju dgn anda

Anonymous said...

Omega takde , tinggal omegay je

Anonymous said...

Oklah tu. Klu anwar ddpti salah dlm hukum qazaf bolehlah kita rejam dia dgn batu ramai2.

ha mat said...

Moga2 Tuhan anpuni setiap dosa kita