Tuesday, March 31, 2015

KP Penjara Kena Bagi Pencerahan JIKA BENAR Petang Ini Ahli Parlimen Pembangkang Dibenarkan Jumpa Dan Bincang Isu Hudud Dengan Anwar Di Sungai Buloh

Sejak malam tadi sudah mula bertebaran pesanan message Whatsapp dikalangan pimpinan Pakatan Pembangkang dan ada juga yang dimuat naik ke laman sosial facebook dan twitter.

Notis pemakluman bahawa tengahari ini, semua Ahli Parlimen Pembangkang dijadualkan akan bertemu dengan Anwar Ibrahim untuk mendapat hala tuju dan 'game instruction' cara cara untuk mainkan isu Hudud agar ianya dapat menjerat dan perangkap YAB Datuk Sri Najib Razak....

Lihatlah...! Ini rakaman imej screen capture dari laman sosial Wan Azizah....

PERSOALANNYA sekarang!! Sekiranya ini benar, jika pertemuan ini akan berlaku hari ini, memang sah apa yang pernah disebut oleh Wan Azizah suatu masa dahulu..., ANWAR MANUSIA ISTIMEWA!

Mohon pencerahan daripada Ketua Pengarah Penjara Malaysia, Datuk Seri Zulkifli Omar untuk mengesahkan samada berita ini palsu atau pun benar....?

5 comments:

Anonymous said...

lambat betul pengarah nak komen. tunggu 'damage' blaku dulu baru nak respon kot. biar akula komen...

'semua itu belum pasti benar kerana ada kemungkinan perjumpaan itu dibuat disalah sebuah hotel 5bintang KL dmana anwar akan hadir dgn iringan istimewa pegawai penjara!!!bukan kompleks penjara. Inilah kelebihan penjara sungai buloh yg tidak mungkin ada pada penjara kajang...faham kau jo..!!!?"

Anonymous said...

MINTA DI PINDAHKAN SEGERA KP PENAJARA SG BULUH

Anonymous said...

Strategi supaya penyokong serbu Sungei Buloh dan Pemimpin Pakatan Haram kaki Dubur tidak akan muncul.

Tangkap dan dakwa Nenek Sipot Haram jadah jijah di bawah akta hasutan!!!

Anonymous said...

Pegawai pegawai MElayu memang lembab buat keja..standard lah tu..jbt kerajaan pun sama..lembab..kalau tak nak keja berhenti bagi anak anak muda pula buat keja..ni tidak terkemut kemut..nak bangun dari kerusi pun sikit punya seksa..nak je aku sergah..kang jadi viral pulak..

Anonymous said...

mana ada perjumpaan dgn org lain kecuali keluarga terdekat, ibu ayah isteri dn anak sahaja- peraturan penjara.

ini semua kelentong shj, kalau berlaku juga bermakna telah melanggar peraturan penjara.

anwar adalah banduan, kes rayuan dia pun hampir pasti ditolak, hari rabu ini, sebab itu percubaan oleh pr dgn nasihat peguam2 mereka utk berusaha berjumpa dgn anwar SEBELUM HARI RABU, iaiut memberi tekanan kpd pihak penjara supaya membenarkan mereka berjumpa dgn anwar atas alasan keputusan rayuan belum diputuskan maka dia masih lg sebagai ketua pembangkang.

betapa undang2 telah dimaksimakan penggunaannya oleh pr, betapa bijaknya mereka ini, pihak penjara mesti akan merujuk kepada nasihat undang2 dari pihak berwajib sebelum memberi keputusan, yg masalahnya mungkin disini puhak yg memberi nasihat undang2 kjaan pun mungkin membuat tafsiran sendiri...