Friday, March 27, 2015

Penganjur Demo Haram SOGO Nak Ganggu Majlis Perkahwinan Anak Najib...? Jangan Sampai Terdedah Kisah Adik Penganjur Pernah Kena Tangkap Basah....

Dah semakin bangang dan biul nampaknya tahap pemikiran juak juak murahan pencacai Pakatan Pembangkang yang menganjurkan Demo Haram SOGO setiap petang Sabtu! Semakin melampau..!!

Rakyat ang tidak menyokong UMNO pun tak pernah kesah dengan gelagat mereka yang berhimpun secara haram jadah setiap petang Sabtu di depan SOGO untuk menyatakan bantahan terhadap hukuman penjara keatas Bapa Peliwat Negara.

TETAPI apabila kendengaran berita bahawa peserta peserta Demo Haram ini akan menuju ke Majlis Perkahwinan anak PM, maka ramai yang tidak bersetuju! Ini kerja gila....

Iya! Ini memang kerja gila... Ini jenis kerja orang yang tidak tahu adab. Ini jenis mak bapak tak pernah ajar erti kesopanan menghormati majlis.....

Sebagai orang melayu kita diajar adab dan sopan.... Lebih lebih lagi dalam konteks majlis perkahwinan, ianya sangat sensitif. Terjadi kisah sahabat handai atau saudara mara akan berkecil hati sekiranya tidak dijemput. Begitulah juga sebaliknya, akan terjadi kisah tuan rumah boleh berkecil hati sekiranya tetamu yang dijemput dengan sengaja tak mahu hadir ke majlisnya.

Sehubungan itu sekiranya ada niat dan perancangan mahu merosakkan dan menjahanamkan majlis orang lebih lebih lagi berkaitan dengan perkahwinan, ternyatalah ini memang kerja jahat yang gila..!

Hanya orang jahat dan gila sahaja tergamak melakukan perbuatan seperti ini.

Bercakap mengenai adab dan sopan, bukan sahaja tertaluk kepada orang melayu atau ianya adat ketimuran. Lihat bukti dibawah ini, warga negara luar yang mendapat tahu mengenai perancangan jahat ini juga TAK setuju dan mengutuk sekeras-kerasnya!

Jika ditanya kepada sesiapa pun yang waras akal fikiran, tidak kiralah samada menyokong BN-UMNO atau pun tidak, semestinya mereka tidak akan bersetuju dengan idea mengganggu majlis perkahwinan anak YAB Datuk Sri Najib di KLCC Sabtu ini.

Dengan itu diharap pihak yang mahu menganjurkan kerja jahat dan kerja gila ini dapat berfikir dengan waras agar tidak tergamak memalukan majlis orang lain....

Ada bukti-bukti dan beberapa saksi memaklumkan bahawa salah seorang penganjur untuk merosakkan majlis perkahwinan anak Najib ini pernah dibebani dengan kisah adik perempuannya menconteng arang di muka famili sendiri.... 

Adik perempuannya kena cekup tangkap basah dan majlis nikah "terpaksa" diadakan di salah sebuah rumah di Kota Damansara selepas jam 12 malam.

Kisah ini disaksikan sendiri oleh bekas Setiausaha AMK PKR Pusat yang sudah tidak lagi bersama parti pimpinan Bapa Peliwat Negara...

11 comments:

Anonymous said...

Jika Anwar kahwin dengan Rafizi, agaknya ada tak kumpulan demon ni buat demo?

Anonymous said...

(PR) PELIWAT RAKYAT.. HANCUR MORAL ISLAM DIBUAYNYA

Anonymous said...

Mak bapak didik betul dah....tapi ada jembalang yang membawa ke jalan yang songsang. Itu yang kita takut.....

Anonymous said...

Mabok Anuar sanggup menjadi gila buang masa duit dan mengacau orang lain..

Untungnya jadi Nuar, buat maksiat, famili dan manusia2 lain yg tak kenal dia sanggup menggadaikan nyawa..

Anonymous said...

Budak budak pukimak asuhan Anwar butuh celaka pengikut dajjal ni semua dah melampau. Aku benci Najib gak sebab dia duk sebok menjilat Cina Cina Kapir DAP/MCA/GERAKAN mcm PAS dan PKR, tapi aku takdelah nak meroyan mcm butuh butuh Anwar ni.

Keluarga Anwar celaka penghasut suruhan Cina Cina Kapir Dajjal DAP/MCA/GERAKAN ni perlu disenyapkan pada kadar segera.

Anonymous said...

kalau nak 2 gmbr fariz ketika di dlm bilik tgh menyakan di jakarta.., minta dari sd jo, dia ada simpan.

Anonymous said...

Dah elok duduk malaysia baik2 pastu masuk parti kongsi rektum apasal.

Anonymous said...

Ini betul2 tindakan jahat yang extreme. Hanya sekor mamat yang memang tiada hati perut dan terlalu jahat sehingga sanggup buat apa sahaja demi hendak dapat perhatian rakyat dan puas hawa nafsu jahat. Dia dah dalam penjara dan baruah penjilat pelir dia sanggup buat ajer arahan.

Anonymous said...

Mereng betul otak puak ni. Kalau najib x jemput dtg, jgn gatal pulak datang. Haram hukumnya dtg majlis jika tak dijemput. Muka tak malu. Hidung tak mancung pipi tersorong2.

Anonymous said...

Anak buah Raja Liwat buat kerja kahwin sembunyi2. Nak masuk pun kena ada password.

Sebab itulah macai2 dia tak tau tempat mana. Jadi tentulah nak hantar rombongan tak boleh.

Jika tidak aku pun nak ikut sama.

Anonymous said...

Muka nampak cerdik tapi bingong tahap taik babi rupanya