Wednesday, April 1, 2015

Najib Bikin GEMPAR Turun Padang Hari Pertama GST.... PM Shopping Di GIANT Kota Damansara. Steady!



Sent from my BlackBerry Z30 smartphone.

2 comments:

Anonymous said...

Mana tak seronok. Lepas ni boleh shopping macam2 dan boleh beli roket la pulak supaya senang nak pi bulan.Rosmah pula dah tak sabar2 nak beli cincin baru manakala Riza Aziz(anak Rosmah) nak buat filem baru-Kangkong in Wall Street.

Anonymous said...

semalam (31 Mac 2015) aku beli air batu campur (ABC) di anjung selera Giant Bandar Kinrara harga rm4.00..hari ini 1 April 2015 di tempat yg sama kena gst harga rm4.30...apa cerita ni...selama ini diwarwarkan di TV makanan tidak dikenakan gst....nak buat aduan kepada kpdnkk nak access susah pula....