Wednesday, April 29, 2015

PRK P044 Permatang Pauh - Relax Bro..! Pemuda PAS Pulau Pinang Hanya Berlakon U Turn Sokong, Imej Screen Capture Whatsapp Ini Bukti

Pagi tadi meriah sungguh tersebar berita mengenai sidang akhbar Mohd Yusni Md Piah Ketua Pemuda PAS Pulau Pinang bersama barisan pimpinannya diperingkat negeri mengumumkan komitmen untuk kembali membantu PKR di PRK Permatang Pauh.

Mereka diberitakan mendapat arahan daripada pimpinan pusat untuk buat U Turn dan tidak memboikot jentera PKR di Permatang Pauh, Senyum sampai ke telinga pimpinan PKR setelah menyaksikan acara yang berlangsung itu. Mereka menarik nafas lega kerana masih boleh menunggang keldai keldai PAS.

Namun begitu, Blogger MIK dimaklumkan bahawa apa yang berlaku itu sebenarnya hanyalah lakonan semata-mata ! Pemuda PAS Pulau Pinang terpaksa berlakon untuk meredakan keadaan dan bermain wayang dengan PKR.

Api dan bahang kemarahan Pemuda PAS Pulau Pinang yang mempertahankan maruh Haji Hadi daripada dipijak pijak oleh AMK tetap membara... Tak semudah itu boleh selesai selagi mana AMK PKR tidak mahu memohon maaf.

Maka, apa yang anda semua saksikan dan tontoni di majlis yang kunuuunnya Pemuda PAS buat U Turn sebenarnya adalah sandiwara sepertimana KETUM selalu berlakon....

Cuba kita baca perbualan dalam whatsapp chat group pimpinan PAS dibawah ini ;4 comments:

Anonymous said...

bui royat ko ore PAS, wamakara Allahu khairal maakirinnnn...tok soh bdooh politik gak...kalu mnipu ore tak panggil politik...cidik. ore menipu di aspalil darki..sanggupko dok situ?

Anonymous said...

Pkr ttap menang.buat mcm mna pun.kempen le cmna pun.letak beruk pun menang.sbb selagi hadi awang tk tarik blk mno itu kapir lagi tu le totok pas benci umno.lagi satu,ahlul pas ni dh malu2 alah.wlu pun tau pkr ni parti anak beranak,tetap sokong sbb tun,ajib n pk lah telah berbakul2 disumpah oleh mereka.alang seluk perasam biar ke pangkal legan.berdosa mencaci tkpe sbb pahalo ambo dh banyak.janji umno yg dikafir kn tumbang.itu lh mantalitinya.

Anonymous said...

Pejuang Islam atau Pejuang Kerusi atau dua-dua sekali?

Anonymous said...

betul la tu......politik u turn dan politik tongkol kayu. malu weih.....dulu sembang..... tak sokong hudud......kapir. la ni sape jadi kapir. tu la jangang sedak mulut. tuhang panjangkang omor......tengok sape jadi kapir. bersilat.....berkuntau la mu orang......