Monday, May 25, 2015

Muktamar Dan Pemilihan PAS Dah Semakin Dekat...! Juak Juak DAP Mahu Team Hadi Awang Tewas...?

Nampak gayanya bahang pemilihan pimpinan PAS bagi Muktamar tahun 2015 semakin panas...!

Pertandingan kali ini sudah pasti mahu menyaksikan apakah team Anwarisma berjaya menguasai pengaruh mereka dalam saf kepimpinan parti PAS..? Atau sebaliknya, inilah masanya untuk team Hadi Awang memperkuatkan kedudukan pro Ulama dan menyingkirkan juak juak penjilat tegar Anwar yang akan menjulang DAP....

Mutakhir ini team pro Hadi Awang dilihat lebih mesra kepada memperbaiki hubungan dengan kerajaan Barisan Nasional pimpinan YAB Datu Sri Najib. Malah keadaan sedemikian mengundang rasa gundah gelana dan risau resah juak juak chauvanist DAP!

Kedudukan terkini melihatkan Hadi Awang menerima pencalonan yang agak kuat bagi mempertahankan jawatan Presiden walaupun terdapat dua lagi calon yang bertanding jawatan nombor satu ini iaitu Ustaz Ahmad Awang dan Datuk Husam Musa.

Mampukah tangan tangan ghaib melakukan kerja untuk tumpaskan team Hadi pro Ulama..? Baca ulasannya di SINI

4 comments:

Anonymous said...

barang-2 mahal skrg sbb matawang dah tukar kepada units.

pak hassan

Anonymous said...

eleh korang ni confiden sngat hadi menang.dulu gaffar pun confident,last2 aljuburi main sontot blakang,tumbang.org pas ni pinter2 blaka.diorang tk mau ulamak 100% teraju pas,kolot.kna ada kominis(m.sabun)ulamak(syiah),pelawak(been),ustaz tarbiah kul 3 pagi,pak hangguk,kaki uturn,penyokong kristian baru pas boleh maju.

Anonymous said...

LIHATLAH STATISTIK HUTANG NEGARA DAN BANDINGKAN DRP ERA PEMERINTAHAN TUN MAHATHIR KE ERA PEMERINTAHAN TUN ABDULLAH DAN SETERUSNYA KINI ERA DS NAJIB RAZAK.

TUN ABDULLAH DAN DS NAJIB TIDAK DAPAT MELAKUKAN APA-APA PEMBANGUNAN MAHUPON PEMODENAN (APAKAH NEGARA TIADA WANG?) TAPI HUTANG DARIPADA USD220.00 BILLION TERUS NAIK MENCECAH HAMPIR USD600 BILLION.

RAKYAT MALAYSIA BERHAK UNTUK TAHU, BAGAIMANA JUMLAH HUTANG DARIPADA USD220 BILLION PADA TAHUN 2000 BOLEH TERUS NAIK HAMPIR USD600 BILLION PADA 2015?

APAKAH BENAR TUN MAHATHIR MOHAMED, TUN DAIM ZAINUDDIN, TAN SRI NOR MOHAMED YAKCOP ADALAH TIGA JAHANAM YANG TELAH MEROMPAK, MENCURI, MELANUN?

KINI SEKELIAN RAKYAT MALAYSIA TERPAKSA MENAGGUNG SEGALA SALAH LAKU, KERAKUSAN, SALAHGUNA KUASA, PEROMPAKAN DAN KECURIAN YANG DILAKUKAN KETIGA-TIGA JAHANAM DAN KUNCU-KUNCUNYA.

Anonymous said...

Apakata pas dan umno mulakan diselangor jadi gomen. Lucutkan semua exco dapigs and ahli majlis dapigs and see what tokong have got say. Tapi pas ada jantan ke?