Tuesday, May 12, 2015

Najib Dan Muhyidin Tak Bergaduh Pun.... Tukang Bakar Yang Sibuk Sakan !

Bukan main kuat lagi tukang bakar buat kerja...!

Kononnya TPM Tan Sri Muhyidin akan langgar YAB PM Najib Razak. Kononnya juga Datuk Sri Najib sudah tidak ada sokongan dikalangan pimpinan atasan UMNO....  macam macam punya konon !

Inilah sebenar-benarnya laksud JEMUAN yang pernah disebutkan oleh Najib... Spesis yang mahu menjahanamkan dari dalam rumah UMNO itu sendiri. Bebeapa bidalan lama melayu amat sesuai sengan juak juak jahat ini seperti musuh dalam selimut dan gunting dalam lipatan.

Ini semua spesis juak juak murahan yang mahu menangguk di air yang keruh.

Petang semalam berlangsungnya Majlis Mesyuarat Tertinggi UMNO. Selesai mesyuarat diadakan pula majlis olat maghrib berjemaah, bacaan yasin, tahlil, solat isya dan solat hajat sempena sambutan ulangtahun UMNO yang menjangkau usia 69 tahun. Tahniah diucapkan kepada YAB Presiden UMNO Datuk Sri Najib bersama keseluruhan saf kepimpinan parti melayu keramat ini di kesemua peringkat.

Petang semalam segerombolan wartawan menantikan apa kesudahan Mesyuarat Majlis Tertinggi UMNO. Pelbagai spekulasi dan khabar angin mula disebarkan kununnya akan ada tekanan kepada Najib untuk berundur.....

Sebaliknya Najib terima sokongan padu dari keseluruhan MT UMNO !

Malah sewaktu sidang media, Najib memaklumkan bahawa pagi semalam beliau bertemu secara empat mata dan berlangsungnya 'heart to heart talk' diantara beliau dengan Muhyidin.

Mereka berdua bersetuju akan selalu bincang hati ke hati untuk pastikan bahawa kepemimpinan UMNO di peringkat pucuk pimpinan dalam keadaan selesa dan kukuh supaya tiada pihak akan pecah-belahkan kita terutama sekali saya dengan Timbalan Presiden.

7 comments:

Anonymous said...

tukang bakar takut isinya tak sempat dimakan olehnya dan kalo dapat pun hanya sisa saja,sebab tulah berdentum -dentum gendang dipalu kot-kot dapat respon.

Anonymous said...

banyak penyangak dari yang benar2 tulen memperjuangkan agama bangsa dan negara.

Anonymous said...

banyak penyangak dari yang benar2 tulen memperjuangkan agama bangsa dan negara.

Anonymous said...

Tukang Bakar tak yahlah nak bakar! depa dok Bakar diri sendiri olh penjilat dah jilat sampai kelubang taik.

Anonymous said...

Ye ke?hehe. Politik bro, dpn tepuk tampar,blakang kasi hantam.. sama cm ANUwar minum teh ngan najib dulu..mana ada masam2. Siap gelak lg. Last ke jail jgk.. hehe..

Anonymous said...

SETELAH DIAMATI KRITIKAN2 YG DITUJU PD NAJIB TELAH MENAMBAH KUKUH DAN TEGUH PENGARUHNYA.

Anonymous said...

pak hasan dah beli pop corn utk menyaksikan kamu bercakaran sbb tamak. kamu semakin lemah ,kamu hidup dibayangi bayang putih saja.

pak hasan