Tuesday, July 21, 2015

Anwar Mohon Hentikan Serangan Fitnah Najib Dengan 1MDB... Dokumen Ubah Suai Dari Sarawak Report Tak Boleh Pakai !

Serangan bertali arus juak juak Yahudi Laknatullah keatas umat islam di negara Arab sering kita saksikan berlaku sepanjang bulan Ramadhan, mereka BOM untuk menghancurkan umat islam...!

Sebenarnya kita terlepas pandang, sepanjang bulan Ramadhan ini juak juak yang berkaitan dengan Yahudi Laknatullah juga telah menyerang YAB Datuk Sri Najib secara sangat halus menerusi fitnah dengan menunggang sebuah portal Sarawak Report yang berkait rapat dengan "tangan tangan ghaib" berbangsa Yahudi....

Serangan secara halus keatas YAB PM kita ini galak dan sakan dilakukan seperti seorang perogol bersiri yang saban hari menelan pil VIAGRA. Tersangat berahi menyerang dengan niat mahu menjahanamkan nama baik Datuk Sri Najib dimata dunia dan dikalangan rakyat negara ini....

Akhirnya kebenaran itu dibuktikan !

"Wama Karu Wama Karullah, Wallahu Khairun Makireen"
Kita merancang, Allah juga merancang, yang sebaik-baiknya merancang hanyalah Allah....

Kerja jahat memfitnah dan memutarbelitkan fakta mengenai 1MDB kini semakin membuktikan bahawa memang ada tangan tangan ghaib yang bertanggungjawab mengubah suai dokumen dokumen dan memperdayakan ramai pihak untuk mempercayai kununnya Najib ada melakukan penyelewengan.

Pemfitnah pemfitnah ini semakin terbelit leher mereka....! Baca seterusnya di SINI

3 comments:

jgn jadi bodoh!!! said...

siapa yg bersekongkol dgn amerika/yahudi skang??oktober ni pembunuh org2 islam nak dtg Malaysia lagi!!cepat sign TPPA tu nnti ada kapal terbang hilang lagi!!

Anonymous said...

Yan paling galak Pak Din Penyu. Cukup teruja bila dapat bagi komen. tapi bila ada komen yang menyanggah komen dia tak pula disiarkan. Hebat macai Tun.

Zaman dia cuma ada surat khabar ada juga ISA ada juga Akta Mesin Cetak ada juga OSA.
Era Najib ada media sosial ada kebebasan media sosial tiada ISA ada talibarut dalam kerajaan dan ada lagi macai-macai Tun dan Anwar yang berkeliaran dalam kepimpinan kerajaan.

Najib seorang yang berjiwa besar dan berani kerana akta-akta dan undang-undang tidak dijadikan alat untuk kepentingan peribadi.

Kepada Regimen RBA rakyat tak termakan dengan fitnah dan tuduhan yang tiada bukti. Jika ada bukti sila bawa kepengadilan.

Sokongan bertambah kuat dan kukuh bersama Najib menyambut Hari Raya di Puterajaya.

Biarkan anjing melalak bila tulang yang digongong jatuh kedalam sungai barulah dia sedar selama ini dia amatlah bodoh dan tamak.

Anonymous said...

Org m'sia sekarang ni rasa diri terlalu pandai,maklum ler baru nk berjinak2 dgn internet,mengundi 2-3 kali dh rasa diri tu hebat,pada hal pemikiran tk sehebat fitnah di jari sahaja.zaman tun dulu.amat sukar nk meluah kn pendapat.
walau berkali2 di ingatkan.berita yg tak pasti itu boleh jadi fitnah.tk di pedulikan.
maklum ler.amalan2 yg telah dilakukan dah berlebih2an.di akhirat kelak timbangan kebaikan melebihi dosa fitnah.
atau terperasan masok syorga.
teruskn lah perjuangan mu wahaipemfitnah2.mudah2an timbangan pahala mu melebihi dosa mu.