Wednesday, July 22, 2015

WAJIB Baca ! Pendedahan Panas Mengenai Pimpinan DAP

Memang panas jika anda baca sepenuhnya pendedahan yang telah dibuat ini....!!

Anda anda semua, tolonglah jangan seseakli menganggap pimpinan Pakatan Pembangkang ini sebagai malaikat dan mendewa-dewakan mereka hanya kerana kejayaan juak juak ini sentiasa melabelkan pimpinan UMNO-BN sebagai korup.

Nah..! Dibawah ini nanti anda bacalah, kemudian firkir-fikirkanlah apa yang sebenarnya sedang berlaku dalam persada politik tanahair, betapa bahayanya kerja kerja jahat spesis mata sepet untuk menghancurkan kaum melayu !

Dipetik dari sumber di SINI
Bekas aktivis DAP, Shen Yee Aun (SYA) menjelaskan bagaimana strategi licik DAP menguasai PKR dan PAS sebagai modus operandi untuk memecahkan undi Melayu/Islam di Malaysia. 
Menurutnya, dengan perpecahan undi Melayu/Islam kepada UMNO, PAS, PKR dan parti Islam baharu, ia bakal menguntungkan DAP sebagai ‘King Maker’ politik di negara ini. 
SYA adalah bekas Setiusaha DAP, Taman Gembira, Klang, Ketua Pemuda DAP Klang dan Setiausaha Pemuda DAP Kebangsaan. Agenda DAP Menguasai PKR dan PAS 
1. Lim Guan Eng tidak bersetuju dengan protes membebaskan Anwar Ibrahim ketika Anwar disabitkan secara sah dan benar bersalah oleh mahkamah. Keadaan ini melenyapkan perjuangan aura dan karisma Anwar Ibrahim sebagai Ketua Umum dan jambatan dalam Pakatan Pembangkang. Tiada sambutan dalam beberapa protes yang dianjurkan untuk menyokong Anwar Ibrahim. 
2. DAP memberi sokongan penuh terhadap Wan Azizah dalam PKR untuk menjadi MB (Selangor) dalam pertembungan MB Selangor pada suatu ketika dahulu. Hal ini disebabkan Wan Azizah dilihat sebagai seorang individu yang mudah untuk dikawal. DAP tidak perlu lagi berhadapan dengan Anwar Ibrahim. Mereka hanya perlu berhadapan dengan seorang pemimpin patung yang lemah dan lembab. 
3. Kekayaan, kekuatan dan pengaruh DAP semakin kuat selepas mereka menguasai negeri Pulau Pinang yang kaya selama 2 penggal. Kekuatan ini memberi banyak ruang dan peluang untuk mereka untuk meluaskan kuasa dan pengaruh mereka. 
4. DAP sangat marah terhadap PAS dan Hadi Awang kerana mengagalkan rancangan mereka untuk meletakkan Wan Azizah sebagai MB Selangor. Tanpa PAS dan Hadi Awang, Azmin Ali tidak akan sesekali menjadi MB Selangor. Peliknya, Azmin Ali tidak mengenang budi PAS dan ibaratkan kacang lupakan kulit apabila tidak berani berhadapan dengan DAP untuk memberi sokongan kepada Hadi Awang dan PAS yang suatu ketika dahulu menjadi kunci utama beliau menjadi MB. Keadaan ini hanya menandakan DAP begitu kuat sehingga Azmin Ali yang hebat juga tidak berani berhadapan dengan mereka. 
5. Menurut Ketua Pemuda PAS Kuantan DAP telah memberi dana sokongan sebanyak RM 1.5 juta setahun kepada PASMA untuk memecahbelahkan PAS. Perjudian politik DAP adalah sekirannya PASMA mampu menggulingkan kesemua ulama dalam PAS maka DAP akan mampu menguasai parti PAS. Malangnya, rancangan DAP tidak kesampaian apabila kesemua mereka yang ditaja oleh DAP disingkirkan dalam pemilihan PAS yang terbaharu. 
6. Namun begitu, LGE dan DAP bukanlah calang – calang orang. Mereka sudah menyedari bahawa perjudian ini bukanlah merupakan satu perjudian yang mudah. Oleh itu, semasa kempen dan pemilihan PAS, LGE dan DAP sengaja menyerang Hadi Awang dan kepimpinan ulama dalam PAS. Hal ini disebabkan Lim Guan Eng (LGE) dan DAP sememangnya mahu kesemua pemimpin dan kumpulan yang ditaja oleh mereka ditewaskan dalam pemilihan tersebut. Serangan terhadap ulama hanya akan menyatukan ahli PAS untuk menyingkirkan pemimpin – pemimpin tajaan DAP. 
7. Mengapa DAP/LGE mahu mereka disingkirkan ? Keadaan ini akan memberi peluang untuk mereka untuk menamatkan kerjasaman dengan PAS dan menyingkirkan PAS daripada Pakatan pembangkang. Seterusnya , individu dan kumpulan yang ditaja oleh mereka akan terus disuntik dana untuk menubuhkan parti dan blok politik baharu untuk menjadi rakan komponen mereka. Dengan ini, DAP akan dapat menguasai dan mengawal kepimpinan Melayu dalam Pakatan Pembangkang. 
8. Sekirannya Pembangkang berjaya merampas Putrajaya dan calon Perdana Menteri Melayu daripada Pakatan tersebut juga adalah alat kawalan dan boneka DAP. Dengan ini DAP akan menjadi lebih berkuasa seperti mana pihak Yahudi menguasai kesemua Presiden Amerika Syarikat. 
9. Keadaan ini juga membuka ruang untuk memecahbelahkan undi masyarakat Melayu. Sekirannya terhadap parti politik Melayu/Islam baharu dalam Pakatan Rakyat maka kebarangkalian untuk pertembungan 3 pihak akan berlaku ( PAS VS UMNO VS Parti Baharu Melayu/Islam Pembangkang ). Keadaan ini akan memberi kelebihan lebih kepada DAP untuk terus memenangi kerusi terbanyak dan selepas ini mungkin lebih banyak dalam pakatan pembangkang mereka. 
10. Ketika PAS vs UMNO undi Melayu sudah berpecah kepada 50% 50%. Bayangkan kini ada puak ketiga? 
Berapakah lagi peratusan pengaruh Melayu dalam arena politik di negara kita? 
lama mencari dlm internet apakah agama Lim Guan Eng ni. Payah sungguh nak cari. Kebanyakkn link tak nyatakan agama dia & ayahnya. Satu blog yang jelas katakan agamanya kristian dan nama penuh Joseph Lim Guan Eng.Pemimpin DAP kebanyakknnya kristian tapi bukan sebarang kristian tapi "well fund christian". 
http://anotherbrickinwall.blogspot.com/2012/12/thats-no-way-to-celebrate-christmas.html?m=1

6 comments:

Anonymous said...

Balik kg raya lali ni.berjalan kerumah penganut tegar pas.
pertama kali beraya ni tk dngar.umpatan pasal umno.lapang telinga.he he he.
semua salah hadi,harun din n konco2 nya yg. menolak geng2 padma.he he he.penganut2 dh pening kepala,mat syabu bau burit tubuh parti baru.mana tidaknya.ayam sabung pas

Anonymous said...

dah lama dah..inilah akibatnya orang melayu tidak mahu bersatu, masing2 punya ego, begitu mudah orang melayu dijinakkan dgn wang & kuasa.
Pecahan orang melayu semakin ramai, UMNO, PAS, PASMA, PKR, dll.
Hanya kuasa tuhan saja yg menyatukan orang melayu. Sudah jelas, DAP sudah tendang PAS, dok heran kenapa PAS tak bergabung dgn Umno demi Islam & bangsa melayu.

Anonymous said...

bila najib nak saman WSJ? pak hasan tunggu ni semangat bugis melawan .

pak hasan

Anonymous said...

DAP dah berjaya pecah belah kan PAS. Sekarang DAP nak jatuhkan pemimpin Melayu.

Anonymous said...

Syukur Alhamdulillah

Anonymous said...

Ada anon dok tanya bila Najib nak saman WSJ...


Apalah bangang sgt anon tu.....Kan dalam proses nak saman.

Mula mual minta penjelasan, lepas 2 minggu tak ada respons baru mulakan tindakan saman..

Sekarang ni tgh buat...

Kenapa tak sabar??? tunggu ajelah