Thursday, August 27, 2015

JOM Kita Sokong Kempen Undi Tak Percaya Terhadap Najib...! Tak Payah Sertai BERSIH 4.0

Jangan buang masa dan jadikan diri anda lembu atau jadikan diri anda keldai untuk pihak pihak yang mengambil kesempatan....!

Tak payah sertai kerja bodoh berhimpun secara haram jadah tetapi bertopengkan tuntutan yang kununnya menggambarkan praktis demokrasi. Jika kita lihat tujuan perhimpunan haram jadah menunggang nama BERSIH 4.0 seolah-olah mahu menjadi pendesak untuk membetulkan sistem pentadbiran kerajaan BN.

Hakikatnya mereka yakni juak juak penganjur sudah beberapa kali terbukti pada perhimpunan haram sebelum ini atas nama BERSIH 2.0 dan 3.0 hanyalah mahu menimbulkan keadaan tidak tenang dalam negara agar dunia diluar sana melihat dan dijadikan bahan kritikan, itu sahaja !

Kalau iya benar juak juak bangang ini mahu gulingkan YAB Perdana Menteri Datuk Sri Najib Tun Razak, jom kita pakat ramai ramai sokong kempen UNDI TIDAK PERCAYA terhadap Najib kerana beliau hanya boleh diturunkan atau dipecat dengan proses ini !

Ayuh....., marilah kita gesa agar proses ini dibenarkan dan dijalankan.  Kenapa kita mesti sokong kempen ini..? Anda mahu tahu jawapannya, baca seterusnya di SINI 

No comments: