Thursday, August 13, 2015

Kalau Iya Pun Wan Azizah Nak Tunjuk Dia Marhaen.... Belajarlah Dari Ismail Sabri

Sekelip mata sahaja kita dapat menyaksikan sendiri perbezaan antara seorang pemimpin yang bodoh bangang berbanding dengan pemimpin yang jujur ikhlas....!

Sejak malam tadi di beberapa laman blog dan laman sosial facebook sudah mula viral foto foto yang mempamerkan kebodohan seorang Presiden parti politik dalam negara ini.

Kununnya foto foto Wan Azizah makan nasi lemak bungkus dalam komuter mahu meraih simpati rakyat. Malang seribu kali sayang, sebaliknya mendapat kecaman hebat !!

Kecaman dan kritikan bertalu-talu kepada kebodohan Wan Azizah yang terang terang melakukan kesalahan. Melakukan perbuatan yang tak dibenarkan, iaitu larangan untuk makan dan minum didalam pengangkutan awam....

Bodoh ! Itulah tafsiran yang sebaik-baiknya untuk seorang Ahli Parlimen dan juga seorang Ahli Dewan Undangan Negeri bernama Wan Azizah Wan Ismail.

Dua foto foto ini pula dirakam awal pagi tadi, aksi bersahaja Menteri di Kementerian Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakop.

Rakaman di Lapangan Terbang Skypak Subang sewaktu beliau mahu berangkat untuk urusan rasmi ke utara tanahair... Tak perlu layanan VIP walaupun beliau layak. Lebih selesa berada bersama rakyat marhaen. Tahniah Datuk Seri  !!

4 comments:

Otak geliga said...

Sokong BAKAL PM Malaysia!!!!!!...

Anonymous said...

Sebab tu dia pun kena hentam depan belakang dgn kaki liwat anugerah..

Anonymous said...

Ini nama nya bengong.elaun beribu2 lemon.tapi takut nk order mknan lain.sebab gst.

Anonymous said...

Apa yang nak harap kat Nenek Kipas dari keluarga penipu dan kencing rakyat tu.....