Wednesday, June 1, 2016

Semakin Parah FITNAH Oleh Malaysiakini Terhadap Najib !!

Setelah kecewa melihat pelbagai cara dan kaedah jahat untuk menggulingkan YAB Perdana Menteri, Datuk Sri Najib dari kerusinya sebagai orang nombor 1 negara, juak juak murahan ini masih lagi meneruskan usaha MEMFITNAH Najib. Kali ini portal Malaysiakini sanggup menjadi BARUA dan kuda tunggangan !!

Dengan rasa selamba dan tidak ada rasa bersalah, Malaysiakini menabur FITNAH dan menjual pembohongan semalam.... Memuatnaik berita kononnya anak tiri Najib, Riza Aziz yang hadir di PWTC untuk majlis perasmian Sidang Antarabangsa PERMATA dikatakan meninggalkan majlis ketika Najib sedang berucap, membuatkan wartawan mereka gagal untuk menemubual Penerbit sebuah filem Hollywood, 'The Wolf of Wall Street'.

Pembohongan dan penipuan Malaysiakini boleh baca di SINI.  Mungkin tujuan pembohongan berita ini cuba dikaitkan dengan fitnah sebelum ini kononnya Riza Aziz kini sedang diburu pihak FBI dan CIA.

Kalaulah benar Riza Aziz ini menjadi buruan pihak FBI dan CIA, bagaimana beliau boleh melepasi pelbagai sekatan seperti lapangan antarabangsa Amerika Syarikat dan memasuki negara kita ini....? Itu semua karut dan bohong belaka !

Hakikatnya pada majlis tersebut, Riza Aziz berada dalam dewan PWTC sehingga selesai majlis dan tidak pun melarikan diri dari mana mana pihak wartawan... Riza bersama adiknya Nooryana Najwa Najib berada disana sehingga majlis berakhir....

No comments: