Thursday, April 19, 2018

Pembangkang Terlalu Berahi Jadikan Azeez Rahim Modal Fitnah

Apabila bahang kepanasan Pilihanraya ke 14 (PRU 14) semakin dirasai,  tohmahan dan fitnah daripada juak juak Pembangkang pula seperti sudah tidak dapat dibendung lagi !

Track record membuktikan fitnah pembohongan dengan lidah Pembangkang berpisah tiada...  PRU 13 mereka mencipta dongengan pada hari pembuangan undi kununnya berjaya menangkap pengundi hantu warga asing, berlakunya insiden Blackout ketika proses semakan kertas undi,  ada puluhan ribu warga Bangla telah diterbangkan masuk untuk mengundi dan bermacam macam lagi kisah dongeng Pembangkang jaja kepada rakyat Malaysia. 

Bukti sahih juga boleh dijadikan rujukan melalui rakaman video yang dimuatnaik melalui Youtube, apabila Naib Presiden PKR Rafizi Ramli mengakui tugas mereka ialah untuk mengelirukan rakyat!  Itu memang agenda mereka...

Tidak lama dahulu Abang Besar Pakatan Harapan Lim Guan Eng telah memfitnah Pengerusi Tabung Haji, Datuk Seri Panglima Azeez Rahim dituduhnya menerima wang sogokan dalam urusan projek pembinaan terowong bawah laut Pulau Pinang.  Kini fitnah DAP datang lagi...!  Nampaknya mereka tersangat berahi untuk menjadi Azeez sebagai target untuk mencemarkan nama BN. 

Kali ini juak juak murahan Pembangkang cuba untuk menjentik sensitiviti kaum melayu beragama islam.  Mereka serang Tabung Haji. 
Fitnah jahat yang dilemparkan bertujuan mencetus kemarahan pendeposit pendeposit Tabung Haji...

Padahal mereka tidak sedar bahawa kerja jahat mereka sia sia sahaja.  Pendeposit Tabung Haji sudah serik dimainkan dan dimomokan oleh penipuan Pembangkang.  Mana mungkin kita boleh lupakan kisah pendeposit Tabung Haji (TH) yang hilang kelayakan menunggu giliran pergi menunaikan Haji setelah mengeluarkan kesemua wang simpanan akibat tertipu dengan fitnah Rafizi kununnya Tabung Haji nak bankrap...! 

Bodohnya juak juak Pembangkang apabila cuba sekali lagi menakut-nakutkan orang awam khususnya pendeposit TH kununnya pembelian tanah Tun Razak Exchange (TRX)  seluas 1.56 ekar pada tahun 2015 dengan harga RM189 Juta bertujuan untuk membantu 1MDB membayar hutang yang ditinggalkan oleh Jho Low... 

Betapa ceteknya daya pemikiran juak juak Pembangkang ! Apa yang mereka tahu tentang strategi pelaburan hartanah TH..?  Dalam perihal pelaburan hartanah sudah pasti akan ada "appreciation" atau nilai tambah pada hartanah yang terletak dalam kawasan Prime Area !

Transakai hartanah oleh pihak TH membeli tanah TRX pada tahun 2015 dengan harga RM189 Juta adalah dibawah nilai pasaran pada waktu itu...!  Nilai tanah TH di TRX kini telah meningkat kepada RM205 Juta, peningkatan sebanyak 8.2% berbanding harga belian. Sekaligus ianya satu pulangan baik dalam jangkamasa yang singkat... 

Nah ! Nampak betapa sempitnya kotak pemikiran juak juak Pembangkang.  Mereka hanya tahu menjaja fitnah dan pembohongan sahaja...  Niat baik pihak pengurusan TH melaksakan pelaburan hartanah mereka cuba fitnah kununnya dibuat semata mata mahu Bail Out hutang 1MDB.

Padahal terbukti Rafizi Ramli masih meneruskan simpanannya bersama TH walaupun dialah dalang yang menghasut rakyat kununnya TH akan bankrap...! 

No comments: